Készítési mód:
A megmosott sertéshúst csíkokra vágjuk. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a Piros Aranyat, a zúzott fokhagymát, kevés sót és a csíkokra vágott sertéshúst. Kicsit lepirítjuk, beletesszük a babérlevelet, fehér borssal ízesítjük, majd kevés folyadékot aláöntve félig puhára pároljuk, Zsírjára pirítjuk, és kevés liszttel meghintjük. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a csíkokra vágott savanyú uborkát, a csíkokra vágott sonkát és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk.
| nyersanyag | mennyiség |
| sertéshús | 70 g |
| vöröshagyma | 20 g |
| sav. uborka | 20 g |
| olaj | 5 g |
| liszt | 5 g |
| par. püré | 10 g |
| sonka | 10 g |
| fokhagyma | 1 g |
Ízesítéshez felhasznált anyagok: só, bors, Piros Arany
| Energia | Fehérje | Zsír | Szénhidrát |
| 213 kcal | 18 g | 11,3 g | 8,5 g |




