|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
sárgarépa |
30 g |
|
gyökér |
20 g |
|
karalábé |
10 g |
|
zeller |
5 g |
|
karfiol |
10 g |
|
gomba |
5 g |
|
vöröshagyma |
5 g |
|
zöld paprika |
10 g |
|
paradicsom |
5 g |
|
olaj |
5 g |
|
só, borsikafű, petrezselyem |
ízlés szerint |
Elkészítés:
A megtisztított, kockára vágott zöldségeket (sárgarépa, gyökér, zeller) megpirítjuk, felöntjük 3-4 dl vízzel, ízesítjük sóval, összevágott petrezselyem zölddel, borsikafűvel. Addig főzzük, míg félpuha lesz, hozzáadjuk a rózsáira szedett karfiolt, a paprikát, paradicsomot, gombát. Puhára főzzük. Ha kész, akkor a paprikát, a paradicsomot, a hagymát eltávolítjuk és petrezselyem zölddel a tetején tálaljuk a kész levest.
Energia: 75,0 kcal, Fehérje: 1,5 g, Zsír: 5,0 g, Szénhidrát: 5,2 g




