|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Ricotta |
40 gramm |
|
Juhtúró |
10 gramm |
|
Kefir |
10 gramm |
|
Fűszerkömény |
0,5 kávéskanál |
|
Fűszerpaprika |
0,5 teáskanál |
|
Snidling, Só, Bors, |
Ízlés szerint |
|
Mustár |
0,5 kávéskanál |
Elkészítés:
A ricottát és a juhtúrót villával alaposan összekeverjük, majd a kefirt is a krémhez adjuk. A metélőhagymát apróra vágjuk, majd a körözöttbe szórjuk. A krémet a fűszerekkel és a mustárral ízesítjük, majd hűtőben állni hagyjuk.
Energia: 93,4 Kcal, Fehérje: 5,37 g, Zsír: 6,95 g, Szénhidrát: 2,18 g
kép forrása: www.pinterest.com)




