|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Brokkoli |
150 gramm |
|
Csirkemell |
100 gramm |
|
Tojás |
0,5 darab |
|
Natúr joghurt |
10 gramm |
|
Zsírszegény sajt |
20 gramm |
|
Snidling, Só, Bors, Szerecsendió |
Ízlés szerint |
|
Kúkuszzsír |
5 gramm |
Elkészítés:
A brokkolit rózsákra szedjük, és sós vízben megfőzzük. A húst felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőben, kevés kókuszzsír hozzáadásával készre sütjük. Amikor a brokkoli ekészült a csirkéhez adjuk és tovább pirítjuk őket. Az ételt megszórjuk szerecsendióval. A tojást a joghurttal, sajttal és ízlés szerint a snidlinggel kikeverjük, a szószt sóval és borssal ízesítjük. Kivajazott tűzálló tálba belekanalazzuk a ragut, és ráöntjük a krémet, a tetejét sajtta szórjuk. Az ételt addig sütjük míg a tojásos massza megszilárdul és a sajt megpirul.
Energia: 356,9 Kcal, Fehérje: 36,75 g, Zsír: 21,5 g, Szénhidrát: 10,97 g
(kép forrása: www.pinterest.com)




