|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Pulykacomb (darálva) |
30 gramm |
|
Sertéscomb (darálva) |
30 gramm |
|
Kacsamáj |
15 gramm |
|
Vöröshagyma |
25 gramm |
|
Paprika |
25 gramm |
|
Sárgarépa |
30 gramm |
|
Majoranna |
Ízlés szerint |
|
Fűszerpaprika |
Ízlés szerint |
|
Só |
Ízlés szerint |
|
Bors |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A zöldségeket megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk, a sárgarépát nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A kacsamájat tisztítás után szintén kisebb kockákra aprítjuk. A hozzávalókat egy keverőtálban alaposan elkeverjük. Egy jénai tálba fektetjük a szalonnát, a masszát belekanalazzuk és óvatosan körbetekerjük a szalonnával. A fasírt alá kevés vizet öntünk, alufóliával fedjük, majd 180 fokon előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ezután a fóliát levesszük a húsról és hagyjuk, hogy a forró sütőben az étel külső része szépen megpiruljon.
Energia: 308 kcal, Fehérje: 19,9 gramm, Zsír: 22,3 gramm, Szénhidrát: 6,3 gramm
(kép forrása: internet)




