|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Tilápia |
200 gramm |
|
Vaj |
10 gramm |
|
Fokhagyma |
Fél gerezd |
|
Rozmaring |
Ízlés szerint |
|
Bors |
Ízlés szerint |
|
Fűszerpaprika |
Ízlés szerint |
|
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A vajat egy lábasba tesszük a felaprított fokhagymával és a fűszerekkel, majd alacsony lángon hevítjük, míg a vaj gyöngyözni nem kezd. Egy tepsibe közben sütőpapírt fektetünk, a fűszeres vaj felét rákenjük. A halat sózzuk és borsozzuk, ezután a maradék vajjal átkenjük. Forró sütőbe toljuk és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Energia: 264 kcal, Fehérje: 40,2 gramm, Zsír: 11,4 gramm, Szénhidrát: 0,05 gramm
(kép forrása: internet)




