|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Farfalle tészta |
80 gramm |
|
Cukkini |
25 gramm |
|
Padlizsán |
25 gramm |
|
Vöröshagyma |
20 gramm |
|
Paradicsom |
25 gramm |
|
Paprika |
20 gramm |
|
Olíva olaj |
5 gramm |
|
Bazsalikom |
Ízlés szerint |
|
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
Egy lábasban sós, enyhén olajos vizet forralunk a tésztának, majd megfőzzük.
A vöröshagymát apróra vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. A paprikát, cukkinit, padlizsánt, és paradicsomot felszeljük, a hagymához adjuk és ízlés szerint fűszerezzük. Amikor a tészta megfőtt leszűrjük, az elkészült zöldségekkel összekeverve tálaljuk.
Energia: 319,6 kcal, Fehérje: 11,4 gramm, Zsír: 1,48 gramm, Szánhidrát: 64,8 gramm
(kép forrása: internet)




