|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Sovány sertéshús darálva |
100 gramm |
|
Teljes kiőrlésű zsemle |
Negyed darab |
|
Tojás |
1 darab |
|
Brokkoli |
60 gramm |
|
Fokhagyma |
Ízlés szerint |
|
Bors |
Ízlés szerint |
|
Fűszerpaprika |
Ízlés szerint |
|
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A brokkolit enyhén sós, lobogó vízben puhára főzzük, közben a darált húst, a vízben áztatott, majd kinyomkodott zsemlével, a tojással és a fűszerekkel összekeverjük. A masszát vagdalt formába öntjük, a brokkoli rózsákat a vagdalt közepére helyezzük. Előmelegített sütőben készre sütjük.
Energia: 237 kcal, Fehérje: 25,7 gramm, Zsír: 9,8 gramm, Szénhidrát: 9,9 gramm
(kép forrása: internet)




