|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Pulykamell |
100 gramm |
|
Spenót |
25 gramm |
|
Póréhagyma |
20 gramm |
|
Cukkini |
50 gramm |
|
Zsírszegény sajt |
25 gramm |
|
Olaj |
5 gramm |
|
Vaj |
2,5 gramm |
|
Só |
Ízlés szerint |
|
Bazsalikom |
Ízlés szerint |
|
Bors |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
A hússzeletet fűszerezzük, közben a zöldségeket csíkokra szeljük, a húst forró olajon, mindkét oldalán átsütjük. A szeletet ezután kivajazott, hőálló edényben fektetjük, ráhalmozzuk a zöldségeket, majd sajttal borítjuk be. Az ételt előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul.
Energia: 345 kcal, Fehérje: 33,9 gramm, Zsír: 19,1 gramm, Szénhidrát: 8,6 gramm
(kép forrása: internet)




