|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Sárgarépa |
80 gramm |
|
Fehérrépa |
50 gramm |
|
Zeller |
20 gramm |
|
Víz |
250 ml |
|
Csirkemell |
100 gramm |
|
Natúr joghurt |
1 teáskanál |
|
Só, Bors, Babérlevél |
Ízlés szerint |
A zöldségeket megpucoljuk és felszeleteljük, a csirkemellet megtisztítjuk, ízlés szerint daraboljuk és a sóval, borssal és babérlevéllel feltesszük őket főni. Ha a zöldségek és a hús is megfőtt a húst és a babérlevelet kivesszük, a zöldségeket pürésítjük.
Egy kanál natúr joghurtot a zöldséges elegyhez adunk, ízlés szerint kevés mustárral keverhetjük.
A szószt és a csirkemellet zsemlegombóccal vagy tésztával tálaljuk.
Energia: 165,1 kcal, Fehérje: 26,71 gramm, Zsír: 1,27 gramm, Szénhidrát: 11,16 gramm
(forrás: www.blueapron.com)




