|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Tonhal |
80 g |
|
Rozsliszt |
30 g |
|
Lilahagyma |
10 g |
|
Fokhagyma |
¼ gerezd |
|
Víz |
50 ml |
|
Petrezselyem zöld |
Ízlés szerint |
|
Bors |
Ízlés szerint |
|
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
-
A tonhalkonzervet lecsepegtetjük, egy kis keverőtálba rakjuk, villával átnyomkodjuk.
-
Hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, lisztet, a fél dl vizet, sózzuk, borsozzuk, belerakjuk az apróra vágott petrezselymet.
-
Berakjuk a hűtőbe minimum fél órára.
-
A masszából gombócokat formálunk és sütőbe téve zsírmentes kisütjük.
Energia: 361 kcal, Fehérje: 23,02 g, Zsír: 12,96 g, Szénhidrát: 37,63 g
(kép forrása: www.tastespotting.com)




