|
Hozzávalók |
Mennyiség |
|
Libacomb |
150 g |
|
Libazsír |
5 g |
|
Vöröshagyma |
10 g |
|
Fokhagyma |
¼ gerezd |
|
Bors |
Ízlés szerint |
|
Só |
Ízlés szerint |
Elkészítés:
-
A libacombokat sózzuk, borsozzuk, néhány percet pihenni hagyjuk.
-
A libazsír nagy részével kikenünk egy beáztatott cserépedényt.
-
Az edénybe kevés vizet öntünk, belehelyezzük a combokat, a vöröshagymát, a felezett fokhagymát, lefedjük és sütőbe tesszük.
-
A sütő hőmérsékletét 180 C fokra állítjuk, és körülbelül 1,5 óra alatt készre sütjük.
Energia: 328,6 kcal, Fehérje: 28,65 g, Zsír: 22,96 g, Szénhidrát: 1,43 g
(kép forrása: www.neogaf.com)




