Elkészítés
A húst megmossuk, kifilézzük, kockázzuk. A zöldségféléket kockázzuk. A gombát vékony szeletekre vágjuk, a burgonyát megtisztítjuk, kockázzuk. A húst megfőzzük a kockázott zöldségekkel. A gombát előpároljuk, és leszűrjük. A savanyú uborkát és az almát vékony karikára illetve kockára vágjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk. Az összes zöldségfélét és a húst összekeverjük. A vízből és az ízesítőkből ízes levet készítünk, a salátára öntjük, és hűtőben összeérleljük.
Energia: 235 kcal fehérje: 32,0 g zsír: 1,5 g szénhidrát 22,2 g
|
hozzávalók |
mennyiség |
|
csirkemell |
120 g |
|
burgonya |
30 g |
|
savanyú uborka |
20 g |
|
sárgarépa |
50 g |
|
zeller |
10 g |
|
alma |
50 g |
|
gomba |
10 g |
|
vöröshagyma |
10 g |
|
citrom |
10 g |
|
cukor |
5 g |
|
lestyán |
|
|
só |
|




