Elkészítés
A zöldségeket kockára vágjuk, a gombát szeleteljük. Kevés olajon megfuttatjuk, kevés folyadékban megpároljuk. Villával szétnyomkodjuk a zöldségeket. Készítünk egy besamelt. Hozzáadjuk a zöldségeket, a sót, finom petrezselyem zöldet, tojást. Vizes kézzel rudakat formázunk belőle, bundázzuk, és bő zsiradékban kisütjük.
Energia: 403 kcal fehérje: 9,3 g zsír: 26,2 g szénhidrát 29,5 g
|
hozzávalók |
mennyiség |
|
sárgarépa |
20 g |
|
zöldborsó |
20 g |
|
gyökér |
10 g |
|
gomba |
5 g |
|
petrezselyem zöld |
½ csomag |
|
tej |
30 g |
|
liszt |
20 g |
|
zsemlemorzsa |
10 g |
|
olaj |
15 g |
|
margarin |
10 g |
|
tojás |
½ db |
|
só |
2 g |




